poziv-blog
Kontakt z Marjano Bloch
Oglejte si Marjanin videovideo-poziv

Prihajajoči dogodki

Previous Naslednja
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Gama zdravljenje

gamma-healing

Intenzivna enodnevna delavnica s Chrisom Waltonom.
16. maj 2015 na Bledu!  Več >>

Soul Coaching detox

Prva pomoč za dušo

Zaživite življenje po vaši meri.

Več informacij

 

Potovanje k duši

Pikapolonica

Sledite svojim sanjam!

Več informacij

Individualna srečanja

Znebite se strahov, stresa in bolečin!  ogenj-krog 

Preberi več >>

Prijavite se na blog!
Govorica telesa in izobilje

Vaše telo je lahko zelo močno orodje, da spremenite svoje življenje na bolje. Tako kot podzavest vpliva na vaše razpoloženje, lahko tudi vi na različne načine vplivate na podzavest.  Ker sta um in telo neločljivo povezana, lahko z govorico vašega telesa dajete navodila vašemu umu, kako naj deluje. Enostavno rečeno: če se obnašate in vedete, da imate vsega v izobilju, imate veliko več možnosti, da to tudi uresničite, kot če se vedno pritožujete. 

Če se obnašate samozavestno, odločno in ko dajete vtis, da imate vse, kar si zaželite,  telo pošilja podzavesti ustrezne signale. Ker podzavest ne loči med tem, kaj je resnično in kaj ne, sledi sporočilom telesa in išče načine, da pride v sozvočje s tem, kar telo izraža. Vprašajte se, kakšne občutke pripisujete izobilju in kako bi se to odražalo na vašem telesu? Kako bi se počutili, če bi živeli v izobilju? Kakšna bi bila govorica vašega telesa?

Ko boste naslednjič hodili po cesti ali v trgovskem centru, opazujte ljudi, njihovo hojo in držo. Kmalu boste opazili razlike in začeli prepoznavati držo prestrašenega, osamljenega, nesrečnega, in držo samozavestnega, brezskrbnega, zadovoljnega človeka. Vaše telo dejansko razkriva svetu, kdo ste.

Kaj mislite, bi si nekdo mislil o vas, ko bi vas opazoval, ne da bi se tega zavedali? Bi se mu zdeli srečni, jezni, bogati, utrujeni, ljubeči, arogantni, umirjeni, podrejeni, prijazni, nemirni, sramežljivi, zaposleni, brezbrižni, razočarani, skrbni, zabavni?

Ste se kdaj mimogrede zazrli v izložbeno okno in se ujeli s pogledom? Ste delovali sključeno ali pokončno? Ste hiteli ali ste bili umirjeni? Zamislite se nad tem, kaj govori vaše telo svetu, kajti isto sporoča tudi vaši podzavesti.

In če niste zadovoljni s tem, kako poteka vaše življenje, se lahko še danes zavestno odločite, da boste spremenili svojo držo in govorico telesa na tak način, ki bo bolj ustrezal temu, po čemer stremite. Če želite več ljubezni v svoje življenje, hodite po cesti, kot da ste na sveže zaljubljeni.  Če želite biti bolj srečni, poiščite tak način držanja telesa, ki bo izražal to stanje. In čeprav v tem trenutku morda niste srečni, skušajte vaditi vašo »srečno držo« in kaj kmalu boste ugotovili, da bo to vplivalo na vaše počutje in odzive ljudi naokrog vas. Če bi radi bili bolj mirni in sproščeni, sprostite rame, prepodite togost iz obraza in upočasnite gibe. Skratka eksperimentirajte z vašim telesom in ga uporabite za zavestno komuniciranje s svojo podzavestjo in svetom okrog vas.

Ko sem prvič slišala, da lahko s svojo telesno držo in obnašanjem privabim več izobilja v svoje življenje, mi ni bilo nič jasno. Kako naj se delam, da sem bogata, če grem v trgovino in na primer vidim čudovit pulover, ki si ga ne morem privoščiti. Šele čez nekaj časa sem dojela, da je stvar v mojem odnosu in reakciji. Tu ne gre za pretvarjanje, temveč zaupanje v princip življenja, ki uči, da podobno privlači podobno. Marsikdo misli, da bo lahko srečen, zadovoljen in izpolnjen, ko bo dobil pravega partnerja, pravo službo, zaslužil dovolj denarja. Proces je po navadi ravno obraten. Šele, ko smo v sebi sposobni ustvariti občutke sreče, zadovoljstva in izpolnjenosti, bomo v svoje življenje privabili ljudi, priložnosti in situacije, ki bodo ustrezale naši notranji vibraciji.

Ko sem torej znotraj sebe počistila z občutki pomanjkanja, so se začele pojavljati dobre priložnosti za zaslužek. Spoznavati sem začela uspešne ljudi, odšli pa so tudi nekateri, s katerimi nismo več »vibirirali« v harmoniji. Kar naenkrat sem si lahko privoščila in doživela več stvari. Predvsem pa se je spremenil moj odnos do sebe. Ko občutiš pomanjkanje, iščeš stvari, ker misliš, da bodo zapolnile praznino. Ko pomanjkanje nadomestiš z občutki izobilja, ugotoviš, da je notranje bogastvo več vredno, kot vse ostalo in materialne stvari niso več mašilo praznine v srcu in duši, temveč izkušnja, ki jo svobodno izbereš.

Ne spreglejte brezplačne Meditacija Izobilja, v kateri vas vodim skozi proces sproščanja, čiščenja blokad, ustvarjanja notranje vibracije izobilja in vzpostavljanja pozitivnih prepričanj v podzavest.

Marjana Bloch
Soul Coach

 

 

Prijava na blog


Sledite mi:
Marjana na Facebook-u Marjana na LinkedIn-u