poziv-blog
Kontakt z Marjano Bloch
Oglejte si Marjanin videovideo-poziv

Prihajajoči dogodki

Previous Naslednja
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Gama zdravljenje

gamma-healing

Intenzivna enodnevna delavnica s Chrisom Waltonom.
16. maj 2015 na Bledu!  Več >>

Soul Coaching detox

Prva pomoč za dušo

Zaživite življenje po vaši meri.

Več informacij

 

Potovanje k duši

Pikapolonica

Sledite svojim sanjam!

Več informacij

Individualna srečanja

Znebite se strahov, stresa in bolečin!  ogenj-krog 

Preberi več >>

Prijavite se na blog!
Kdo sem?

Marjana Bloch. Sem človek odprtega duha. Od nekdaj me je zanimal svet tam zunaj in življenje mi je podarilo tudi priložnost, da ga spoznam. Večletna popotovanja so me obogatila z različnimi znanji in mi odstrla nove svetove; ti so zaznamovali tudi moje delovanje. Že pred 25 leti sem se seznanila z budistično filozofijo in meditacijo, zadnja leta pa se vedno bolj ukvarjam s tehnikami energijske psihologije in medicine, kot so Gamma Healing, Mind Body Technology, EFT, Psych-K (Psihološka kineziologija), Touch for Health, P.E.A.T. in druge.

Naključja, ki niso naključja, pa so me pripeljala tudi do mednarodno priznane pisateljice in predavateljice Denise Linn, pri kateri se še vedno strokovno usposabljam. Njena programa Soul Coaching® in Interior Alignement® sta me v hipu očarala. Iskreno navdušenje in strast do izvajanja teh programov v kombinaciji z mojimi že prej pridobljenimi znanji bogatita mojo življenjsko pot, usmerjeno v osebnostni razvoj in pomoč drugim.

Z možem, Dancem Olejem Blochom, ki je tudi coach in svetovalec za podjetja, živiva na Bledu. V okviru svojega podjetja IMCI (Institute of Management Coaching International) vodiva najrazličnejše delavnice za danska in slovenska podjetja.

Za ogled intervjuja v oddaji Preprosto naravno, kliknite tukaj.

Marjana1-nova

Pokrajina za mojo dušo

 
Ko začnete svojo veliko pustolovščino v kraljestvo duše in začnete čistiti naplavine iz najglobljih kotičkov, bodo pritiski in napori počasi in zanesljivo izginili iz vašega življenja. Ugotovili boste, da so ljubezen, notranji mir in veselje začeli izžarevati iz vaše notranjosti k ljudem v vesolje.

Potovanje k duši, Denise Linn
 
 
Sledite mi:
Marjana na Facebook-u Marjana na LinkedIn-u