poziv-blog
Kontakt z Marjano Bloch
Oglejte si Marjanin videovideo-poziv

Prihajajoči dogodki

Previous Naslednja
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Gama zdravljenje

gamma-healing

Intenzivna enodnevna delavnica s Chrisom Waltonom.
16. maj 2015 na Bledu!  Več >>

Soul Coaching detox

Prva pomoč za dušo

Zaživite življenje po vaši meri.

Več informacij

 

Potovanje k duši

Pikapolonica

Sledite svojim sanjam!

Več informacij

Individualna srečanja

Znebite se strahov, stresa in bolečin!  ogenj-krog 

Preberi več >>

Prijavite se na blog!
Karta tedna Pogum

15. april do 22. april POGUM

Pomen karte: Bodite pokončni, stopite korak naprej in sprejmite izziv. Poslušajte sebe in korakajte v ritmu svoje biti. Spoštujte svojo resnico. Postavite se zase. Bodite dosledni v svojih dejanjih.

Vaša duša želi, da veste: V sebi nosite žareči duh bojevnika svetlobe. To ni čas za plašnost in umik. Ne dovolite si, da vas star sistem prepričanj omejuje. To je čas za dejanja na radoživ in strasten način. Biti neustrašen ne pomeni, da vas ni strah. Biti neustrašen pomeni, da se kljub strahovom ne bojite. Priznajte, da vas je strah in kljub temu ukrepajte. Soočite se s tesnobo in povzdignite se nad omejitve in dojemanjem samega sebe. Ste nosilec svetlobe za druge: ste vzgled drugim ljudem, da prisluhnejo svoji resnici in ji sledijo.

Afirmacija tedna: "Živim strastno in pogumno.”

Avtorica Soul Coaching kart je moja mentorica in ustanoviteljica Soul Coachinga, Denise Linn. Preko teh kart lahko vsakdo vzpostavi neposredno povezavo s svojo dušo oz. svojim najglobjim bistvom. Vsak ponedeljek bom potegnila eno karto (teh je 52) z vprašanjem, kaj nam sporoča naša skupinska duša (konec koncev smo vsi eno) za prihajajoči teden. Poleg splošne razlage karte bodite predvsem pozorni na vsako misel, ki se vam porodi ob karti. Karta ima lahko različno sporočilnost za vsakega posameznika in vsakogar se lahko dotakne na drugačen način. Eden izmed namenov pa je seveda tudi ta, da v vas, če nič drugega, za kratek hip prebudi nekaj dobrega.

 

Prijava na blog


Sledite mi:
Marjana na Facebook-u Marjana na LinkedIn-u