poziv-blog
Kontakt z Marjano Bloch
Oglejte si Marjanin videovideo-poziv

Prihajajoči dogodki

Previous Naslednja
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Gama zdravljenje

gamma-healing

Intenzivna enodnevna delavnica s Chrisom Waltonom.
16. maj 2015 na Bledu!  Več >>

Soul Coaching detox

Prva pomoč za dušo

Zaživite življenje po vaši meri.

Več informacij

 

Potovanje k duši

Pikapolonica

Sledite svojim sanjam!

Več informacij

Individualna srečanja

Znebite se strahov, stresa in bolečin!  ogenj-krog 

Preberi več >>

Prijavite se na blog!
Izobilje v vseh pogledih
Prejšnja življenja in izobilje

Denar je, tako kot na primer elektrika, energija. Ni ne slab ne dober. Toda ko razmišljamo o denarju, pogosto naletimo na različne lastnosti, ki mu jih pripisujemo.  Denar kvari ljudi, denar je sveta vladar, pošten denar je težko zaslužiti, denarja je vedno premalo, z denarjem ne znam dobro ravnati, denar je treba varčevati in tako naprej. Vse to so prepričanja, ki smo jih pridobili zgodaj v otroštvu in se jih, zdaj kot odrasli in razumni ljudje, še vedno oklepamo kot pijanec plota. Nekatera prepričanja in blokade pa segajo še dlje. V naša prejšnja življenja. Ste jih pripravljeni odkriti?

Kako lahko prejšnje življenje vpliva na vas?

Morda ste bili v enem izmed prejšnjih življenj menih ali nuna in ste se zaobljubili revščini. Morda ste bili bogataš, ki se je počutil osamljenega v svojem dvorcu in je hrepenel po družbi revnih in veselih ljudi v bližnji vasi. Morda ste bili hlapec ali suženj in ste se odločili, da nikoli ne boste tako zlobni in pohlepni, kot je vaš gospodar. Ali pa ste bili premožen mož, ki so mu ugrabili otroka in ga izsiljevali za denar, zato ste se zaobljubili, da boste raje živeli v revščini in pomanjkanju in s tem zaščitili svoje najbližje. Skratka dinamika scenarijev je za vsakogar drugačna, rezultat pa po navadi enak. Vendar ni treba, da ostane tako. Meditacija notranjega potovanja v prejšnje življenje vas lahko osvobodi teh zaobljub in zmotnih prepričanj.

 
Govorica telesa in izobilje

Vaše telo je lahko zelo močno orodje, da spremenite svoje življenje na bolje. Tako kot podzavest vpliva na vaše razpoloženje, lahko tudi vi na različne načine vplivate na podzavest.  Ker sta um in telo neločljivo povezana, lahko z govorico vašega telesa dajete navodila vašemu umu, kako naj deluje. Enostavno rečeno: če se obnašate in vedete, da imate vsega v izobilju, imate veliko več možnosti, da to tudi uresničite, kot če se vedno pritožujete. 

Če se obnašate samozavestno, odločno in ko dajete vtis, da imate vse, kar si zaželite,  telo pošilja podzavesti ustrezne signale. Ker podzavest ne loči med tem, kaj je resnično in kaj ne, sledi sporočilom telesa in išče načine, da pride v sozvočje s tem, kar telo izraža. Vprašajte se, kakšne občutke pripisujete izobilju in kako bi se to odražalo na vašem telesu? Kako bi se počutili, če bi živeli v izobilju? Kakšna bi bila govorica vašega telesa?

 
Izobilje je naša dolžnost

Pred petindvajsetimi leti, ko sem začela prakticirati budizem in se spoznavala z duhovnostjo, sem živela v zmoti, da je duhovnost skregana z denarjem. Ko sem kmalu zatem obiskala budistični center v San Franciscu, sem tam spoznala dolgoletnega praktikanta budistične filozofije, Toma, ki mi je odprl oči. Pokazal mi je knjigo Boba Proctorja »Rodili ste se bogati« in povedal, da so mu strategije in tehnike v tej knjigi pomagale k finančnemu uspehu. Sprva sem bila šokirana, saj mi nekako denar in duhovnost nista šla skupaj. Kljub temu, sem si knjigo takoj kupila in jo prebrala v hipu. Odprl se mi je nov svet. Doumela sem dvoje:

 
Izobilje denarja

Kadar govorimo o izobilju, nam pogosto najprej pade na misel denar. Zato bo današnji blog namenjem prav denarju, vašemu pojmovanju denarja in vašemu odnosu do denarja. Spoznali boste 5 osnovnih prepričanj ali predpostavk, ki jih morate osvojiti, če želite razmišljati in delovati kot bogat človek.  Če nimate zdravega odnosa do denarja, vas bodo odločitve na poti, da postanete bogati, na nek način vedno sabotirale.

Izobilje denarja

Pred kratkim sem se pridružila mednarodni skupini strokovnjakov, ki ponuja izobraževanje in različna praktična orodja na področju financ. Prav nič nisem bila začudena, ko sem že v prvi lekciji na začetku prebrala: »Če želite ustvariti resnično bogastvo, vam znanje o strategijah investiranja in finančnih priložnostih ne pomaga nič. Preden se začnete učiti o tem, mora biti v vašem srcu in umu prisotno še nekaj, kajti v nasprotnem primeru bo vaša podzavest ignorirala ali blokirala vsa znanje in priložnosti. Vaša pot se mora začeti z razumevanjem vašega odnosa do denarja in prepričanj, ki jih imate v zvezi z bogastvom.« Še dobro, da poznam metodo za spreminjanje podzavestnih prepričanj, sem si rekla :-)

 
Oltar izobilja

Oltarje najdemo na vseh koncih sveta, v različnih kulturah, civilizacijah in obdobjih. Marsikdo oltar povezuje z vero, molitvijo in cerkvijo. Današnji blog je namenjen nekoliko drugačni obliki oltarja. Naučili se boste, kako narediti vaš osebni oltar izobilja in dobili par koristnih nasvetov, kako oltar uporabiti za privabljanje izobilja v vaše življenje.


Postavitev vašega osebnega oltarja izobilja je dejanje, ki izraža vašo pripravljenost in odprtost za darove vesolja. Če verjamemo, da je vse energija, da ima vse svojo vibracijo in da podobno privlači podobno, potem je oltar neke vrste energijski center, ki na simbolni in energijski ravni predstavlja izobilje. Odraža in vibrira z vam lastno energijo izobilja. Je kot neke vrste oddajnik, ki pošilja signale v vašo podzavest in vaše okolje. Oltar je zunanja manifestacija izobilja znotraj vas in vsega, kar je za vas izobilje.

 
Izobilje in navlaka

V seriji blogov Izobilje v vseh pogledih boste izvedeli, kaj je to notranje in zunanje izobilje. Osovobodili se boste nekaterih omejujočih prepričanj v podzavesti, ki ste jih osvojili v tem ali prejšnjih življenjih.  Na široko boste odprli vrata svojega uma in srca vsem oblikam izobilja. V tem blogu boste izvedeli, zakaj in kako se lahko znebite navlake, ki vam stoji na poti do izobilja.

 


Prijava na blog


Sledite mi:
Marjana na Facebook-u Marjana na LinkedIn-u