poziv-blog
Kontakt z Marjano Bloch
Oglejte si Marjanin videovideo-poziv

Prihajajoči dogodki

Previous Naslednja
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Gama zdravljenje

gamma-healing

Intenzivna enodnevna delavnica s Chrisom Waltonom.
16. maj 2015 na Bledu!  Več >>

Soul Coaching detox

Prva pomoč za dušo

Zaživite življenje po vaši meri.

Več informacij

 

Potovanje k duši

Pikapolonica

Sledite svojim sanjam!

Več informacij

Individualna srečanja

Znebite se strahov, stresa in bolečin!  ogenj-krog 

Preberi več >>

Prijavite se na blog!
Podzavest in moč prepričanj
To, kar misliš, to si

Primarna prepričanja krojijo našo usodo

Verjetno ste že slišali za pregovor, da je človek to, kar misli, da je. To se nanaša tako na misli, za katere vemo, da jih imamo, kot tudi na misli, za katere sploh ne vemo, da jih imamo. Misli, katerih se ne zavedamo, tvorijo naša podzavestna prepričanja.

In kako nastanejo podzavestna prepričanja?

 
Mazohistično ravnovesje

Naša prepričanja, naš odnos do sveta in naša pričakovanja imajo velik vpliv na naša življenja. Naše misli, čustva in dejanja so posledica naših prepričanj o nečem ali nekom. Lahko bi rekli, da naša prepričanja vplivajo na vsak naš korak. Na žalost pa se večino prepričanj niti ne zavedamo, saj so skrita v podzavesti. Prepričanja nas lahko tudi ubijejo, in to dobesedno!

 
Zmagovita prepričanja

BREZPLAČNO! Kako osvojiti zmagovita prepričanja v svojem življenju?

ENOSTAVNO! Naročite E-knjižico »The Beliefs of Highly Successful People« in MP3 vodeno vizualizacijo v slovenščini »Zmagovita prepričanja«.

Ali veste, da so prepričanja najmočnejša sila, ki kroji vaše misli in čustva? Se zavedate, da kar 95% vaših dejanj nadzorujejo vaša prepričanja?

Žal se prepričanj v veliki meri sploh ne zavedate, saj so zakopana globoko v vaši podzavesti. Zdaj imate priložnost, da temu naredite konec. Z Gama možgansko tehniko® lahko na hiter in enostaven način v svojo podzavest integrirate vsa tista prepričanja, ki jih potrebujete za vaš uspeh in srečo.

 
Kako do najboljših odločitev?

Chris Walton, avtor knjige Gama zdravljenje, je napisal zelo zanimivo navodila, kako sprejemati čim boljše odločitve v svojem življenju. Če ste mi vsaj malo podobni v tem, da pred vsako odločitvijo preveč premlevate in predolgo tuhtate, vam bodo tile trije koraki zelo v pomoč.

 


Prijava na blog


Sledite mi:
Marjana na Facebook-u Marjana na LinkedIn-u