poziv-blog
Kontakt z Marjano Bloch
Oglejte si Marjanin videovideo-poziv

Prihajajoči dogodki

Previous Naslednja
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Gama zdravljenje

gamma-healing

Intenzivna enodnevna delavnica s Chrisom Waltonom.
16. maj 2015 na Bledu!  Več >>

Soul Coaching detox

Prva pomoč za dušo

Zaživite življenje po vaši meri.

Več informacij

 

Potovanje k duši

Pikapolonica

Sledite svojim sanjam!

Več informacij

Individualna srečanja

Znebite se strahov, stresa in bolečin!  ogenj-krog 

Preberi več >>

Prijavite se na blog!
Kako do najboljših odločitev?

Chris Walton, avtor knjige Gama zdravljenje, je napisal zelo zanimivo navodila, kako sprejemati čim boljše odločitve v svojem življenju. Če ste mi vsaj malo podobni v tem, da pred vsako odločitvijo preveč premlevate in predolgo tuhtate, vam bodo tile trije koraki zelo v pomoč.

 

1. Ko se znajdete pred pomembno odločitvijo, prisluhnite najprej svoji intuiciji. Naša intuicija je naše izvorno središče varnosti, ki nam jasno pove ali je za nas nekaj dobro ali slabo. Dovolj je, da se sami pri sebi vprašate: »Je to dobro ali slabo zame?« Nato prisluhnite telesu, kaj vam sporoča. Vas stisne v želodcu ali vam je prijetno? Ne analizirajte.


2. Srce je naše drugo največje središče – središče modrosti. Srce ima za razliko od našega intuitivnega središča, ki ima 100 milijonov možganskih celic, le 40.000 nevronov. Pred pomembno odločitvijo se vprašajte: Kaj mi govori srce? Ob tem globoko vdihnite in izdihnite, osredotočite se na predel srca in prisluhnite svojim čustvom. So ta prijetna ali neprijetna? 


3. Šele na tretji stopnji vklopite svoj razum oz. svoje možgane. Vrh hiearhije možganov predstavlja čelni reženj možganov, središče izvršitvenih funkcij in inteligentnosti. Obstajajo različne tehnike, kako čim bolje aktivirati ta del možganov. Ena izmed tehnik je, da umirite svoje misli z globokim dihanjem in da v srcu začutite hvaležnost in veselje. Na ta način boste utišali svoj bolj »primitivni« del možganov, vaše misli bodo jasne in čiste. Na tej stopnji se vprašajte, kakšni so prednosti in pomankljivosti določene odločitve.


Ko boste šli skozi vse tri korake, vam mora biti bolj ali manj jasno, v katero smer se nagiba tehtnica. Naj vam proces odločanja postane zabavna in sproščujoča navada. Ko se odločite, ne dvomite več v pravilnost svoje odločitve.


In če vam še vedno ne bo jasno, kaj vam je storiti, se spomnite besed Alberta Einsteina: »Edina prava in vredna stvar je intuicija.«


Kako čim bolje uporabiti intuicijo v vsakdanjem življenju, pa je tudi ena izmed tem delavnice Chrisa Waltona, ki bo 21. in 22. aprila na Bledu. Poleg tega, da se boste naučili, kako odkleniti potencial svojih možganov in kako začeti sprejemati najboljše odločitve v svojem življenju,  boste izvedeli:


• kako prepričanja vplivajo na vas in zakaj delate to, kar delate
• kaj natančno predstavlja um in kako lahko z njim vplivate na materijo
• kaj je energijska psihologija in globalna povezanost uma
• kako vzpostavite komunikacijo z vašo podzavestjo
• kako lahko programirate svoj podzavestni um
• kako reševati konkretne težave v svojem življenju

Več informacij dobite na www.gamazdravljenje.com

Lep pozdrav,
Marjana Bloch, vaš soul coach

 

 

 

Prijava na blog


Sledite mi:
Marjana na Facebook-u Marjana na LinkedIn-u