poziv-blog
Kontakt z Marjano Bloch
Oglejte si Marjanin videovideo-poziv

Prihajajoči dogodki

Previous Naslednja
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Gama zdravljenje

gamma-healing

Intenzivna enodnevna delavnica s Chrisom Waltonom.
16. maj 2015 na Bledu!  Več >>

Soul Coaching detox

Prva pomoč za dušo

Zaživite življenje po vaši meri.

Več informacij

 

Potovanje k duši

Pikapolonica

Sledite svojim sanjam!

Več informacij

Individualna srečanja

Znebite se strahov, stresa in bolečin!  ogenj-krog 

Preberi več >>

Prijavite se na blog!
Soul Coaching karta tedna
Karta tedna Lepota

6. maj – 12.maj  LEPOTA

Pomen karte: Lepi ste, navznoter in navzven.  Sveti prostor znotraj in zunaj vas veličastno žari. Vse bolj ljubki postajate, ne glede na vašo starost. Na preprost način ustvarite harmonijo v vašem bivalnem okolju, prižgite dišečo svečo, postavite šopek rož v vazo ali očistite okna, in vaša notranja milina bo zablestela.

 
Karta tedna Pogum

15. april do 22. april POGUM

Pomen karte: Bodite pokončni, stopite korak naprej in sprejmite izziv. Poslušajte sebe in korakajte v ritmu svoje biti. Spoštujte svojo resnico. Postavite se zase. Bodite dosledni v svojih dejanjih.

 
Karta tedna Milost

1.april – 7.april  MILOST

Pomen karte: Bodite milostni in razumevajoči do sebe. Angeli, vodniki in duhovni varuhi pazijo na vas in vas cenijo. Ljubeče spoštujte realnost drugih.

 
Karta tedna Brezhibnost

18. marec - 24. marec BREZHIBNOST

Pomen karte: Napočil je čas, da ste brezhibni doma, v službi in svojih odnosih. Naj disciplina in integriteta postaneta vaše sveto ogrinjalo. Ne glede na vse, ohranite moč svoje namere in osredotočenost. Bodite pozorni na podrobnosti.

 
Karta tedna Akcija

4. marec – 10. marec:  AKCIJA

Pomen karte: Zdaj je pravi čas za akcijo. Ne odlašajte – temveč ukrepajte! Soočite se s strahovi in pojdite v akcijo.

 
Karta tedna Obveza

25. februar  - 3. marec  OBVEZA

Pomen karte: Nastopil je trenutek, da sprejmete obvezo. Bodite pokončni, ne odlašajte in zaobljubite se. Držite svojo obljuba, saj je vaša beseda zakon v vesolju.

 
Karta tedna Navdih

18. februar – 24.februar  NAVDIH

Pomeni  karte:  Odprite se božanskemu navdihu. Bodite navdih drugim. V vašem  življenju se poraja neskončna ustvarjalnost, motivacija in energija.

 
Karta tedna Izpolnitev

11.februar  - 17. februar IZPOLNITEV

Pomen karte: V vašem življenju bo nastopil  globok občutek izpolnitve in čustvenega zadovoljstva. Kmalu boste želi notranja in zunanja bogastva, na pot vam bodo prihajale nove priložnosti. Veselite se vaših uspehov in uživajte v sadovih vašega truda.

 
Karta tedna Radost

4. februar  - 10. februar RADOST

Pomen karte: Proslavljajte in zabavajte se! Objemite življenje, objemite sebe in druge. Recite JA! Poletite z oblaki in razpršite vse dvome. Vse je dobro.

 
Karta tedna Izobilje

28. januar  - 3. februar  IZOBILJE

Pomen karte: Odprite se sprejemanju. Plaz izobilja čaka, da preplavi vaše bitje. Vse cveti in rojeva sadove. Izobilje, ki ga iščete, je vaše.

 
Karta tedna Prebuditev

21. januar  - 27. januar:  Prebuditev

Pomen karte: Čas je, da se prebudite. Ne zadovoljite se z rutino. Poglejte, kaj se v resnici dogaja okrog vas. Na prepustite se samozadovoljstvu. Prebudite svoje potenciale in moč – stopite v akcijo. Odpravite se na vašo pravo duhovno pot. 

 
Karta tedna: Vera

14. januar - 20. januar  VERA

Pomen karte: Verjemite, da ste točno tam, kjer morate biti. Verjemite vase in vedite, da vas vodi božanska sila, kljub temu, da včasih v to podvomite. Verjemite! Posejali ste semena, dovolite Kreatorju, da naredi ostalo.

 
Karta tedna: Sočutje

24. december  - 31. december  SOČUTJE

Pomen karte: Ste človek globokega sočutja. Dovolite, da se vaša dobronamernosti izrazi. Dopustite Kreatorju, da poskrbi za vas. Ste ljubljeni in vredni ljubezni.

 
Karta tedna: Prepuščanje

17. do 23. december: PREPUŠČANJE

Pomen karte: Prepustite se in dopustite Kreatorju. Vse je dobro. Ni treba, da vse naredite sami. Spustite negativne misli iz sebe, kajti vaše življenje vodi Božanska ljubezen.

 
Karta tedna - Preobrazba

9.  -  16. december: PREOBRAZBA

Pozitivne spremembe so na poti. Stari vzorci, prepričanja in ideje izginjajo, namesto njih boste začutili vitalnost in odprle se vam bodo nove poti. Kmalu boste videli svet v popolnoma novi luči.

 
Karta tedna - Akcija

3. december – 9. december:  AKCIJA

Pomen karte: Zdaj je pravi čas za akcijo. Ne odlašajte – temveč ukrepajte! Soočite se s strahovi in pojdite v akcijo.

 
Karta tedna - Odprtost

26. november – 2. december: ODPRTOST 

Pomen karte:  Bodite odprti za prejemanje darov vesolja. Ne bojte se in dovolite vaši ranljivosti, da zasije. Razprite roke proti nebu in vzkliknite: »Pripravljen/a sem.« Razprostrite svoja krila, kajti vrata priložnosti so pred vami.

 
Karta tedna - Modrost

19. - 25. november: MODROST

Pomen karte: Modrost trka na vaša vrata. Bodite pozorni na naključja, sinhrone dogodke in znamenja. Prisluhnite sporočilom vaših angelov in duhovnih vodnikov. Razsvetljenje se na skrivnosten način prebuja znotraj vas, onkrav vašega zavednega polja. Usedite se na zemljo in ji dovolite, da vas njena modrost napolni.

 
Karta tedna - Hvaležnost

12. - 18. november: HVALEŽNOST

Pomen karte:  Vesolje je hvaležno za Vas, za vaš obstoj. Občutki hvaležnosti za vse in vsakogar se pretakajo skozi vas v izobilju. Cenite dragocenost življenja in cenite vsakogar in vse okrog vas.

 


Prijava na blog


Sledite mi:
Marjana na Facebook-u Marjana na LinkedIn-u