poziv-blog
Kontakt z Marjano Bloch
Oglejte si Marjanin videovideo-poziv

Prihajajoči dogodki

Previous Naslednja
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Gama zdravljenje

gamma-healing

Intenzivna enodnevna delavnica s Chrisom Waltonom.
16. maj 2015 na Bledu!  Več >>

Soul Coaching detox

Prva pomoč za dušo

Zaživite življenje po vaši meri.

Več informacij

 

Potovanje k duši

Pikapolonica

Sledite svojim sanjam!

Več informacij

Individualna srečanja

Znebite se strahov, stresa in bolečin!  ogenj-krog 

Preberi več >>

Prijavite se na blog!
Karta tedna - Hvaležnost

12. - 18. november: HVALEŽNOST

Pomen karte:  Vesolje je hvaležno za Vas, za vaš obstoj. Občutki hvaležnosti za vse in vsakogar se pretakajo skozi vas v izobilju. Cenite dragocenost življenja in cenite vsakogar in vse okrog vas.

Vaša duša vam sporoča: Hvaležnost je ključ do življenja polnega radosti. Iskrena zahvala in hvaležnost delujeta kot sodobna alkimija, prineseta vam  nepredstavljivo srečo in mir. Stvar je čisto preprosta: najdite nekaj dobrega in čudovitega v vsakem trenutku. Ne glede na to, kaj se okrog vas dogaja, ste lahko vedno za kaj hvaležni. Vedite, da se bo tisto, kar cenite v svojem življenju, širilo in udejanjalo. Prepoznajte in odkrivajte, čemu ste vse hvaležni. Bodite hvaležni tudi ljudem in situacijam, ki se vam zdijo polni izzivov. Hvaležnost prinaša čudeže.  

Afirmacija tedna: »Hvaležna sem, da živim v tem čudovitem času (kraju, prostoru, domu...).

 

Avtorica Soul Coaching kart je moja mentorica in ustanoviteljica Soul Coachinga, Denise Linn. Preko teh kart lahko vsakdo vzpostavi neposredno povezavo s svojo dušo oz. svojim najglobjim bistvom. Vsak ponedeljek bom potegnila eno karto (teh je 52) z vprašanjem, kaj nam sporoča naša skupinska duša (konec koncev smo vsi eno) za prihajajoči teden. Poleg splošne razlage karte bodite predvsem pozorni na vsako misel, ki se vam porodi ob karti. Karta ima lahko različno sporočilnost za vsakega posameznika in vsakogar se lahko dotakne na drugačen način. Eden izmed namenov pa je seveda tudi ta, da v vas, če nič drugega, za kratek hip prebudi nekaj dobrega.

 

Prijava na blog


Sledite mi:
Marjana na Facebook-u Marjana na LinkedIn-u