poziv-blog
Kontakt z Marjano Bloch
Oglejte si Marjanin videovideo-poziv

Prihajajoči dogodki

Previous Naslednja
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Gama zdravljenje

gamma-healing

Intenzivna enodnevna delavnica s Chrisom Waltonom.
16. maj 2015 na Bledu!  Več >>

Soul Coaching detox

Prva pomoč za dušo

Zaživite življenje po vaši meri.

Več informacij

 

Potovanje k duši

Pikapolonica

Sledite svojim sanjam!

Več informacij

Individualna srečanja

Znebite se strahov, stresa in bolečin!  ogenj-krog 

Preberi več >>

Prijavite se na blog!
Prejšnja življenja in izobilje

Denar je, tako kot na primer elektrika, energija. Ni ne slab ne dober. Toda ko razmišljamo o denarju, pogosto naletimo na različne lastnosti, ki mu jih pripisujemo.  Denar kvari ljudi, denar je sveta vladar, pošten denar je težko zaslužiti, denarja je vedno premalo, z denarjem ne znam dobro ravnati, denar je treba varčevati in tako naprej. Vse to so prepričanja, ki smo jih pridobili zgodaj v otroštvu in se jih, zdaj kot odrasli in razumni ljudje, še vedno oklepamo kot pijanec plota. Nekatera prepričanja in blokade pa segajo še dlje. V naša prejšnja življenja. Ste jih pripravljeni odkriti?

Kako lahko prejšnje življenje vpliva na vas?

Morda ste bili v enem izmed prejšnjih življenj menih ali nuna in ste se zaobljubili revščini. Morda ste bili bogataš, ki se je počutil osamljenega v svojem dvorcu in je hrepenel po družbi revnih in veselih ljudi v bližnji vasi. Morda ste bili hlapec ali suženj in ste se odločili, da nikoli ne boste tako zlobni in pohlepni, kot je vaš gospodar. Ali pa ste bili premožen mož, ki so mu ugrabili otroka in ga izsiljevali za denar, zato ste se zaobljubili, da boste raje živeli v revščini in pomanjkanju in s tem zaščitili svoje najbližje. Skratka dinamika scenarijev je za vsakogar drugačna, rezultat pa po navadi enak. Vendar ni treba, da ostane tako. Meditacija notranjega potovanja v prejšnje življenje vas lahko osvobodi teh zaobljub in zmotnih prepričanj.

Vsi imamo takšne ali drugačne karmične zapise iz prejšnjih življenj, ki vibrirajo v naši duši in vplivajo na naš um, telo in delovanje v sedanjem času. Meditacija notranjega potovanja v prejšnje življenje vam bo pomagala, da boste prepoznali strahove in blokade na področju izobilja. Hipoma se boste lahko osvobodili negativnih energijskih odtisov, ki vplivajo na vašo sedanjost.  Dovolj je, da imate odprto srce, saj v duhovnem svetu čas ne igra vloge in rezultati lahko nastopijo v trenutku.

Kako deluje?

Preteklost lahko spremenite. Nič ni zapisano v kamen.  Preteklost je  prilagodljiva in gnetljiva, tako kot je gnetljivo testo ali glina. Preteklost lahko preoblikujete na način, ki bo ustrezal in podpiral vašo sedanjost in vaše želje v sedanjosti. Ni treba, da odločitve, ki ste jih sprejeli v davni preteklosti, vplivajo na sedanjost. Dovolite slikam in podobam iz vaše preteklosti, da pridejo na dan, začutite jih na čustvenem nivoju in jih nadomestite z ustreznejšimi informacijami in spominom.

Preprostost je zakon!

Eden izmed načinov, kako lahko spremenite karmične odtise iz prejšnjih življenj, je da skozi meditacijo potujete k duši (Soul Journey) in ozaveščate spomine iz preteklosti. Moja mentorica in ustanoviteljica Soul Coachinga®, Denise Linn, ki je neizmeren vir vsega, kar podajam naprej, rada pravi: »Keep it simple.«

Ne komplicirajte. Uživajte v procesu in ne bojte se, da boste odkrili kaj strašnega in nepopravljivega. Ne obremenjujte se, če ni vse zgodovinsko pravilno ali če se podobe časovno ali krajevno ne ujemajo. Manj boste sodili, bolj bo vaša podzavest sproščena in pripravljena, da na plan prinese spomine iz prejšnjih življenj. Če se boste obremenjevali z zgodovinskim dejstvi določenega obdobja, v katerem boste pristali, lahko izgubite psihološki in čustveni aspekt ter naboj podoživetega. Vse je energija in dovolite tej energiji, ki je shranjena v vaši duši, da pride na plan v še tako nenavadnih oblikah in podobah. Vaš um bo vedno želel dvomiti in preverjati, zato mu ne dovolite, da se vmešava med meditacijo.

Izbris in ponoven zapis

Vse energijske zapise, ki se bodo med meditacijo pojavili v obliki podob, slik in čustev, in ki bodo kakorkoli neprijetni ali negativni za vas, lahko preprosto sprostite. Lahko si na primer predstavljate, kako se razblinijo v nič, ali kako jih zlata ali bela svetloba preobrazi v čisto ljubezen. Načinov je več, včasih zadostuje že samo to, da jih ozavestite. Potovanje v prejšnje življenje vam bo pomagalo razumeti situacije in izzive v sedanjem življenju in ugotoviti, katera so tista prepričanja, ki se jih morate osvoboditi v vaši podzavesti.

Meditacijo notranjega potovanja v prejšnje življenje lahko poslušate znova in znova. Vsakič izberite namen meditacije. Današnja meditacija je namenjena raziskovanju blokad na področju izobilja. Zato pred poslušanjem meditacije lahko prosite vaše vodnike, kreatorja in vašega duha, da vas popeljejo tja, kjer se skrivajo strahovi in blokade glede izobilja. In da vam jih pomagajo razbliniti.

Če želite bolj osebno in vam prilagojeno Potovanje k duši oz. Potovanje v prejšnje življenje, se lahko odločite za osebno srečanje pri meni. Srečanje poteka v mojem coaching studiu ali preko Skypa. Za vse rezervacije pred novim letom velja prednovoletna cena 50,00€. 

Kliknite na Meditacijo notranjega potovanja v prejšnje življenje in poiščite vzroke za vaše sedanje izzive in težave.

Marjana Bloch
Soul Coach

                                           Moj coaching studio na Bledu


 

 

Prijava na blog


Sledite mi:
Marjana na Facebook-u Marjana na LinkedIn-u