poziv-blog
Kontakt z Marjano Bloch
Oglejte si Marjanin videovideo-poziv

Prihajajoči dogodki

Previous Naslednja
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Gama zdravljenje

gamma-healing

Intenzivna enodnevna delavnica s Chrisom Waltonom.
16. maj 2015 na Bledu!  Več >>

Soul Coaching detox

Prva pomoč za dušo

Zaživite življenje po vaši meri.

Več informacij

 

Potovanje k duši

Pikapolonica

Sledite svojim sanjam!

Več informacij

Individualna srečanja

Znebite se strahov, stresa in bolečin!  ogenj-krog 

Preberi več >>

Prijavite se na blog!
Pomladni angel

Oh, ta pomlad, nam vsem ljub letni čas. Pomlad je čas prebujanja, sanjarjenja in uresničevanja sanj, čas novih začetkov in sveže energije. Tone Pavček je v svoji zadnji knjigi Angeli o Pomladnem angelu zapisal tole:

Z zvončki zvonim,
v trobentice trobim.
Na prvi travi sedim
in ustnice šobim,

da se pridejo gret
zadnji zimski lenuhi,
da bomo rajali spet
na novi zeleni rjuhi.

Izzivam vas, da povabite pomladnega angela v svoje srce, misli in dušo. Pomladni angel vam bo pomagal, da se osvobodite vsega, kar vas zadržuje na poti do osebne sreče in zadovoljstva. Pomlad je resnično čas, da se znebimo navlake in stare šare, tako navznoter kot navzven.

 

V zimskem času se je nabralo kar nekaj zastale energije in strupov. Ker po navadi pozimi jemo več in se ne gibljemo toliko na svežem zraku, pa tudi mraz in vlaga lahko neprijetno vplivata na naše počutje, je pomlad kot nalašč, da se znebimo zastale energije in poženemo telo v spomladanski ritem. Za vas imam tri preproste vaje, ki jih lahko izmenično delate vsak dan in ki vam bodo pomagale pri spomladanskem čiščenju. Ne pozabite tudi, da je pomlad idealen čas, da osvežite svoje cilje in namere za prihodnost.

1. Skakanje na trampolinu je odlična aktivnost za sproščanje vsega telesa in aktiviranja energij. Pomaga vam, da združite levo in desno možgansko polovico v harmonično delovanje in če boste ob tem ponavljali spodbudne afirmacije, se jih bo razveselila tudi vaša duša.

2. Podoben učinek lahko dosežete s tresenjem telesa. Znebili se boste starih energij in prebudili vse svoje telo. Tresemo postopoma in energično. Začnite s tresenjem leve dlani, nato tresite vso roko. Ponovite z desno dlanjo in nato še z desno roko. Nato začnite sunkovito tresti levo stopalo, nadaljujte s tresenjem spodnjega dela noge in nato še zgornjega dela noge. Naredite enako z desnim stopalom in nogo. Nato istočasno tresite z nogami in rokami, sprva počasi in nežno nato vse bolj energično. Istočasno narahlo tresite z glavo in z vsem telesom. Predstavljajte si, da iz sebe stresate vse skrbi in odvečne misli. Prepustite se tresenju vsega telesa, ob tem lahko tudi poskakujete. Brezglavo se prepustite ritmičnemu poskakovanju in tresenju telesa. Piko na i boste dosegli s tem, da odprete usta, iztegnete jezik in rečete »bla«. Parkrat ponovite. Ko boste začutili sproščujoč in osvobojen občutek, se ustavite in vzravnajte. Razprite noge in roke. Roke dvignite kvišu in se zazrite v nebo. Ponovite si svojo najljubšo afirmacijo in začutite življenjsko moč.

3. Zadnja vaja je meni najljubša. Delali smo jo na tečaju pri Donni Eden na Danskem. Imenuje se Iztrebljanje strupa in je kot nalašč, kadar imate občutek, da ste obtičali na mestu ali kadar ste jezni. Roki položite na stegna, razprite prste in globoko vdihnite. Sklenite prste v pest, odročite roki ter jih vzdignite nad glavo. Prsti so še vedno sklenjeni v pesti. Ob izdihu glasno in energično naredite zvok »ššššššššššššš«, počasi spuščajte roki in pesti pred sabo in jih ponovno odročite ob strani. Ponovite trikrat in z vsakičnim spuščanjem rok pomislite na vzrok vaše jeze ali občutka nemoči. Vaši gibi naj bodo energični in vedno hitrejši. Ob četrti ponovitvi začutite vse svoje mišice in zaključite vajo z umirjenim spuščanjem rok in globokim izdihom. Zahvalite se življenju in vsemu dobremu.

Naj zaključim s tole mislijo, ki sem jo pred kratkim prebrala: »Glava polna skrbi je kot gugalnik, vedno nekaj počne, ne pripelje pa vas nikamor.

Ne postanimo kot gugalnik, postanimo raje kot kajak, ki pogumno kljubuje brzicam in se vedno pomika naprej.

Pomladni pozdrav in angelski objem vam pošilja

Marjana, vaš soul-coach

 

Prijava na blog


Sledite mi:
Marjana na Facebook-u Marjana na LinkedIn-u