poziv-blog
Kontakt z Marjano Bloch
Oglejte si Marjanin videovideo-poziv

Prihajajoči dogodki

Previous Naslednja
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
Gama zdravljenje

gamma-healing

Intenzivna enodnevna delavnica s Chrisom Waltonom.
16. maj 2015 na Bledu!  Več >>

Soul Coaching detox

Prva pomoč za dušo

Zaživite življenje po vaši meri.

Več informacij

 

Potovanje k duši

Pikapolonica

Sledite svojim sanjam!

Več informacij

Individualna srečanja

Znebite se strahov, stresa in bolečin!  ogenj-krog 

Preberi več >>

Prijavite se na blog!
Potovanje k duši

 

 

INDIVIDUALNI ONLINE SOUL COACHING PROGRAM, KI BO SPREMENIL VAŠE ŽIVLJENJE ZA VEDNO
 
Udeležite se 10-tedenskega Soul Coaching® programa Potovanje k duši, edinstvenega programa odstranjevanja negativnih podzavestnih prepričanj in ozaveščanja čarobnega jezika duše.

Če se vam zdi, da se zaman trudite uresničiti svoje sanje in doseči cilje, ste prav gotovo žrtev omejujočih notranjih vzorcev, ki vas zadržujejo na istem mestu.  Soul Coaching® je izredno globoko osebnostno in duhovno potovanje, na katerem boste počistili z notranjo in zunanjo navlako in se osvobodili negativnih vzorcev iz preteklosti. Hkrati boste začeli slediti svoji intuiciji in zaživeli življenje po meri vaše duše. Ta program bo v resnici globoko spremenil in izboljšal vaše življenje na vseh področjih. Program poteka v udobju vašega doma. Sami izbirate čas in tempo, ki mu želite slediti.

Zakaj na Soul Coaching® Potovanje k duši?

 

 • Če ste pod stresom in si ne znate pomagati?
 • Če se vam zdi, da Zakon privlačnosti ne deluje, kljub temu da uporabljate pozitivne afirmacije in razmišljate pozitivno?
 • Če verjamete, da ste sposobni veliko več in da si zaslužite boljše življenje?
 • Če se trudite doseči nek cilj, pa vam nikakor ne uspe?
 • Če se znova in znova soočate s težavami na področju izobilja in blagostanja?
 • Če vam nikakor ne uspe ustvariti srečnega partnerskega odnosa, ki si ga zaslužite?
 • Če ne veste, kaj je vaše poslanstvo in ne zaupate svojemu notranjemu vodstvu?
 • Če je vaš odnos do samega sebe in do sveta pesimističen ali negativen?
 • Če ste izgubili stik z vašim duhovnih svetom in vašimi notranjimi vodniki?
 • Če si želite več notranjega miru, harmonije in intuitivnosti? 

Mnogo je razlogov, zakaj se ljudje odločajo za potovanje k duši. Vsem pa je skupno nekaj - želijo si slediti svojim sanjam. In kot je rekel Walt Disney: Wish it, Dream It, Do It.

Potek programa

Če torej hočete uresničiti svoje sanje, morate vanje tudi verjeti. In kako lahko verjamete vanje, če vas vedno znova in znova obhajajo dvomi in ponavljajoče se negativne izkušnje?

V 10-ih tednih tega programa se boste naučili, kako premagati vaše dvome in prepreke in kako aktivirati vse vaše potenciale za uresničitev vaših sanj. V procesu čiščenja notranjih negativnih vzorcev boste začeli odkrivati svojo lastno modrost in življenje, ki vas resnično navdihuje in osrečuje.

V udobju vašega doma in v svojem tempu boste plast za plastjo luščili vezi iz svoje preteklosti, se učili prisluhniti sporočilom narave in vašim duhovnim vodnikom, se soočili s svojo dušo in vašim poslanstvom.

Dobili boste sedem učnih lekcij v obliki zvočne datoteke, v kateri vas bom vodila in usmerjala po poti razreševanja preteklosti in programiranja vaše prihodnosti.  Prav tako boste vsak drugi dan dobili pisne naloge in zvočne posnetke ustvarjalnih vizualizacij, ki vam bodo pomagale razviti svoje najvišje potenciale in prebuditi svoje najglobje bistvo. Ves čas bom z vami v stiku, da vas podprem, ko boste potrebovali.

Vodila vas bom skozi štiri različne etape, vsaka od njih je namenjena enemu od štirih elementov narave: Zrak (um), Voda (čustva), Ogenj (duša, duh) in Zemlja (telo). S pomočjo nalog, meditacij in napotkov, ki vam jih bom redno pošiljala, se boste osvobodili vsega odvečnega balasta, aktivirali boste zdravilno moč posameznih elementov in začeli uresničevati svoje sanje.

• Dodatek 1: Pomagala vam bom, da boste očistili vseh sedem glavnih čaker. S pomočjo sedmih vodenih kreativnih meditacij boste prečistili vsako čakro, ki v sebi lahko nosi odtise starih negativnih zapisov in blokad. Korak za korakom boste v sedmih meditativnih »Potovanjih k duši« očistili svoje energijsko telo in se napolnili s svežo in vitalno energijo.

• Dodatek 2: Prejeli boste 29 zvočnih posnetkov z nalogami, meditacijami in pozitivnimi prepričanji. V vsakem posnetku vam bom predstavila namen in pomen naloge za naslednja dva dneva in vas popeljala na 10 minutno »Potovanje k duši«, narejeno prav za to priložnost.

• Dodatek 3: Naučili se boste edinstvene tehnike za spreminjanje negativnih podzavestnih prepričanj, ki temelji na najnovješih znanstvenih ugotovitvah. Tehnike Gama zdravljenja bodo pripomogle, da se boste za vedno osvobodili omejujočih vzorcev v svoji podzavesti. 

• Dodatek 4: V sedmih učnih lekcijah, ki jih boste dobivali postopoma, boste dobivali napotke za prihajajoče dni programa in se med drugim seznanili z nekaterimi najbolj učinkovitimi tehnikami in metodami za osebnostno in duhovno rast.

Lekcija 1 ~ Resnica je hrana duše — Kje se nahajate v življenju zdaj?

Potovanje k vašemu pravemu in pristnemu Jazu se začne z iskrenim priznanjem, kje v življenju se nahajate v tem trenutku.  Pripravili se boste na duhovno potovanje, ki bo pozitivno vplivalo na vsa področja vašega življenja. Prišli si boste na jasno, kakšne rezultate hočete doseči na koncu tega programa. Pomagala vam bom izbrisati vaše notranje omejitve in odkriti vaša temeljna prepričanja. Naredili boste oceno svojega življenja. V vaše življenje boste vnesli vsaj eno aktivnost, ki vas bo poživljala.
Dodatek: Čiščenje korenske čakre

Lekcija 2 ~ Odstranjevanje navlake za dušo

Odstranjevanje navlake je sodoben način alkimije, ki lahko vaše življenje čudežno spremeni. Ugotovili boste, katere stvari v vašem življenju so odvečne in nekoristne in podali se boste na pot, da se jih znebite. V tej lekciji vam bom razložila, kako stvari in ljudje vplivajo na nas in kako vam dajejo ali jemljejo energijo. Raziskovali boste poslanstvo svoje duše in ugotovili, katere so bile prelomne točke v vašem življenju. Občutki sreče ali nesreče temeljijo na pomenu, ki ga pripisujete vašim življenjskim izkušnjam. Zato se boste naučili, kako izbrati tak pomen, ki bo v vas prebudil pozitivne občutke. Ugotovili boste, kako lahko na ustvarjalen način spremenite svojo osebno preteklost in izdelali svojo duhovno palico.
Dodatek: Čiščenje sakralne čakre

Lekcija 3 ~ Kaj vas napaja?

Raziščite odnose, ki jih imate v svojem življenju; odnosu do sebe, do drugih, do sveta in do stvari. Ko vam bo postalo jasno, kaj vas napaja in vam daje energijo (in obratno, kaj vam jo jemlje), boste lahko spremenili svoje življenje. Pomagala vam bom, da se boste osvobodili ponavljajočih se negativnih vzorcev v odnosih. Ugotovili boste, komu morate odpustiti in zakaj. Spraševali se boste koga in kaj obsojate. Izvedeli boste, kako prekiniti družinske vzorce, kako razbrati znamenja in kako uporabiti moč hvaležnosti v svojem življenju.
Dodatek: Čiščenje popkovne čakre (solarnega pleksusa).

Lekcija 4 ~ Soočanje s strahom in zaupanje vase

Ko se upirate strahu, se ti krepijo. Ko si jih priznate, zgubijo moč nad vami. Naučila vas bom, kako se osvobodite vloge žrtve, kako prekiniti z negativnimi navadami in  kako se soočiti s svojimi strahovi.  Ugotovili boste, katerih vprašanj si ne smete nikoli zastaviti. In dovolili si boste tvegati, verjeti vase in biti bolj prisotni v tem trenutku.
Dodatek: Čiščenje srčne čakre

Lekcija 5 ~ Vaja na gugalniku in s čim odlašate v svojem življenju?

Obredi so izraz in jezik duše. Nikoli ni prepozno. Naučite se, kako čim bolje izkoristiti svoje življenje.  Naučila vas bom, kako prenehati delati stvari, ki niso pomembne in kako začeti delati stvari, ki so za vas bistvene in prave. Katere so vaše prioritete? Naučite se, kako zanetiti ogenj izobilja in prebuditi vašo ustvarjalno žilico.
Dodatek: Čiščenje grlene čakre

Lekcija 6
~ Kdaj vam zapojeta srce in duša?

Med vašim telesom in vsemi področji vašega življenja je zelo močna povezava. Ko je vaše telo zdravo, polno življenjske energije in vitalnosti, je vaša duša srečna.  Kaj vaše telo pove o vas? V tej lekciji se boste naučili, kako sprememba vaše telesne drže vpliva na vaše življenje. Z vami bom delila nasvete o razstrupljanju, feng-šuju za dušo in kako naredite svoj sveti prostor. 
Dodatek: Čiščenje čelne čakre (tretjega očesa)

Lekcija 7 ~ Ustvarite čudovito prihodnost!

Zadnjih nekaj tednov ste posvetili svoj čas čiščenju odvečnih in nekoristnih stvari znotraj in zunaj sebe. Zdaj ste pripravljeni, da začnete ustvarjati in živeti čudovito življenje po meri vaše duše. V tej zadnji lekciji bom z vami delila nekaj učinkovitih tehnik, ki jih lahko uporabite za uresničitev vaših sanj v prihodnosti. Naučite se, kako se lahko vživite v vašo želeno prihodnost in potisočerite moč zakona privlačnosti. Svoje srce boste odprli brezmejni zdravilni svetlobi.
Dodatek: Čiščenje kronske čakre

Začetek programa:  Kadarkoli. 

Pomembno!  Se bojite, da vam bo program vzel preveč časa? Za uspešnost in učinkovitost tega programa čas ni pomemben. Ko enkrat izrazite svojo namero in sledite programu, pa četudi je to le 10 minut na dan, boste zelo hitro občutili spremembe v počutju, odnosih in različnih situacijah. Prihajalo bo do nenavadnih naključij, novih priložnostih in spontanih uvidov . Več kot 95% vsega se dogaja na naši podzavestni ravni in  nevidne sile vaše duševnosti in vesolja bodo delovale v skladu z vašo namero, ne glede na to, koliko časa boste posvetili temu.

Cena programa: 240,00€. Možnost plačila v dveh obrokih. Za študente, upokojence in brezposelne je cena 160,00€. Možnost plačila na obroke.

Vabim vas, da si ogledate intervju, ki sem ga imela v oddaji Preprosto naravno, v katerem govorim o Soul Coachingu in svoji življenjski poti. Za ogled kliknite tukaj. 

Pričevanja:

"Marjanin Soul Coaching tečaj je bil izjemen. Pred leti sem že delala na psihološki pripravi z Olejem Blochom, ampak tokrat sem začutila, da potrebujem Marjanin soul coaching. V 8 tednih sem uskladila moje notranje želje in cilje za naslednjo "kariero", spremenila nekaj  podzavestnih  negativnih prepričanj, postala manj vzkipljiva in znosna oseba. Moj odnos do okolice, same sebe in moje družine se je bistveno izboljšal. Najpomembneje pa je, da sem res ozavestila, kaj je moje poslanstvo v tem življenju. Marjanin coaching je zelo intuitiven, poučen, sočuten, sploh njene tehnike za razreševanje konfliktov in učenje hvaležnosti. Vsakemu, ki se vrti v ponavljajočih vzorcih odločitev, toplo priporočam Soul Coaching, saj sem odšla z Marjaninega coachinga z več znanja, kot sem ga pričakovala."         

Brigita Langerholc

"Vsi smo prišli na ta svet, da najdemo povezavo duše na zemeljski ravni. To je zelo zahtevna naloga, saj imamo prav vsi tudi karmične dolgove. Vendar ni namen, da se zaradi tega obsojamo in kritiziramo, ampak, da poiščemo v sebi izvorno ljubezen. Imamo jo namreč prav vsi. To nam je bilo položeno v zibelko, vendar smo jo nekje na poti odraščanja izgubili. Takrat, ko jo najdeš, začutiš, da je vse kar se ti dogaja ta trenutek pravilno, takrat začutiš MIR in SPOKOJ v sebi, takrat si eno z DUŠO. Marjana, hvala ti ker si bila z menoj v teh trenutkih."

Z ljubeznijo, Nadja P.

"Odločila sem se za Soul coaching na daljavo. Glede na to, da sva s partnerjem oba naravoslovca, sva bila malo skeptična ali mi bo to pomagalo. In mi je! Po osmih tednih, z nekaj vloženim trudom in energije, kar nekaj minut pogovorov z Marjano, je bilo moje življenje veliko boljše. Moj odnos do same sebe , do svoje družine in do svoje okolice je bil prijaznejši, pozitivnejši in srečnejši. In še nekaj... Po osmih tednih sem opravila zaključni obred, kjer je potrebno zapisati svoje misli, želje,.. Moje so se vse izpolnile!!! Tudi tiste, za katere sem mislila, da so zame nedosegljive. Marjana, tebi in pa seveda sebi in svoji želji po spremembi, se moram zahvaliti, da imam dobro leto starega sinka in živimo v popolnoma novi hiški. To sta samo dve največji in otipljivi želji, bilo pa jih je mnogo več. Marjana, še enkrat hvala za vse. Si moj angel varuh!"

Suzana Stopar

Za vse informacije pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali me pokličite na 051 251 765. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijava na blog


Sledite mi:
Marjana na Facebook-u Marjana na LinkedIn-u