poziv-blog
Kontakt z Marjano Bloch
Oglejte si Marjanin videovideo-poziv

Prihajajoči dogodki

Previous Naslednja
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Gama zdravljenje

gamma-healing

Intenzivna enodnevna delavnica s Chrisom Waltonom.
16. maj 2015 na Bledu!  Več >>

Soul Coaching detox

Prva pomoč za dušo

Zaživite življenje po vaši meri.

Več informacij

 

Potovanje k duši

Pikapolonica

Sledite svojim sanjam!

Več informacij

Individualna srečanja

Znebite se strahov, stresa in bolečin!  ogenj-krog 

Preberi več >>

Prijavite se na blog!
Božanska izjava

Ali ste vedeli, da je večina težav, ki jih imate v življenju, posledica vašega neljubečega odnosa do sebe?  Te neljubeče misli, občutki  in prepričanja, ki se jih večinoma ne zavedamo, krojijo naša življenja in povzročajo bolezenska stanja, tako telesna kot duševna. Na žalost se jih ne zavedamo v celoti, saj so postala del nas in naše identitete. So kot pokvarjena plošča, ki se vrti brez prestanka. Vas zanima eden izmed načinov brisanja vsega neljubečega, ki ga redno uporabljam tudi sama?

Najbrž ste že slišali, da se vibracija našega planeta spreminja in da se človekova zavest širi v neko novo dimenzijo. Sočasno naj bi se vibracija ljubezni krepila, zlasti vibracija Božanske Ljubezni, ki je najbolj čista in univerzalna energija vesolja ali stvarnika.

Robert Fritchie, ustanovitelj Inštituta za služenje svetu (World Service Institute), pravi, da je božanska ljubezen najmočnejša zdravilna sila v vesolju. Ta sila je na razpolago vsem nam, ne glede na to, kdo in kaj smo. Robert Fritchie že vrsto let uporablja božansko ljubezen za zdravljenje najrazličnejših težav. Verjame, da je vzrok vseh naših težav neljubeč odnos do samega sebe in da se zdravljenje začne, ko se začnemo osvobajati neljubečih misli in občutij. V ta namen je oblikoval »božansko izjavo«, ki nas s pomočjo Božanske ljubezni očisti vsega neljubečega znotraj nas, kot tudi simptomov in težav, ki so posledica in odraz te neljubečnosti. Težava je lahko psihične ali fizične narave, morate pa biti čim bolj natančni, ko jo opišete.

Robert priporoča, da božansko izjavo ali prošnjo ponavljate 10 dni, 12x na dan (recimo na vsako uro). Izberite samo en simptom ali težavo za prvih 10 dni. Če boste po desetih dnevih zadovoljni z rezultati, lahko ciklus ponovite in izberete drugo težavo ali simptom bolezni. Prošnjo ponavljajte na glas ali v mislih in s čim večjim občutkom.

Z mojim Duhovnim Jazom, pošiljam Božansko Ljubezen, ki je znotraj mene, vsemu, kar je neljubečega v povezavi z mojo težavo (tukaj navedite ime težave oz. simptom). Svoj energijski sistem predajam v roke svojemu Duhovnemu Jazu.  Vse vzroke svoje neljubečnosti kot tudi ..... (ime težave) prepuščam Stvarniku. Prosim Stvarnika, da me napolni z Božansko Ljubeznijo in ozdravi moj sistem v skladu z njegovo voljo.

Vsakič, ko boste izrekli božansko prošnjo, si vzamite še par trenutkov za 4-stopenjsko dihalno tehniko:

1. Vdihnite globoko in počasi
2. Zadržujte dih 5 sekund
3. Izdihnite počasi in popolnoma izpraznite pljuča
4. Mirujte 5 sekund preden ponovno vdihnete
 
To 4-stopenjsko dihanje ponavljajte toliko časa, dokler nimate občutek, da se je vaša energija ustalila. Ko tako dihate, se božanska ljubezen steka v vas, razrešuje energijske blokade in jih potiska ven iz vašega energijskega sistema.

Če koga v tej prošnji zmotijo besede, kot npr. duhovni jaz, stvarnik ali energijski sistem, jih lahko nadomestite z besedami, ki so vam blizu. Duhovni jaz je nevidni del vaše biti in predstvlja neposredno povezavo s Stvarnikom (bogom, univerzalno zavestjo, kreatorjem). Energijski sistem tvorijo vaša duša, vaš um in vaše fizično telo.

Sama si v kakšnem težkem trenutku v mislih ponavljam samo besede Božanska Ljubezen, Božanska Ljubezen, Božanska Ljubezen....  in začutim, kako se umirim.

Prednost tega, da postanemo ljubeča bitja pa je tudi v tem, da je to najboljši način zaščite pred raznimi negativnimi »vdori« v naš energijski sistem. Ljudje me dostikrat sprašujejo, kaj naj naredijo, da bi se zaščitili pred kakšno osebo ali situacijo, ki jih spravlja ob živce. Ko postanete ljubeči do samega sebe, se katerakoli negativnost iz vaše okolice preprosto nima kam prilepiti na vas. 

Želim vam prekrasen teden. Ne spreglejte Soul Coaching® tedenske karte, ki je RADOST.

Marjana Bloch
Soul Coach™

 


 

 

Prijava na blog


Sledite mi:
Marjana na Facebook-u Marjana na LinkedIn-u